Bărbatul din Sipoteni, care a plecat de acasă încă în luna februarie, a fost găsit fără suflare

Imagine simbol

Bărbatul din Sipoteni, care a plecat de acasă încă în luna februarie, a fost găsit mort, în afara localității.

Potrivit lui Maihail Jacota, șef-adjunct  interimar al Inspectroratului de Poliție Călărași, pe  8 aprilie, la ora 12.40, în Unitatea de Gardă a Inspectoratului de Poliție Călărași, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru apeluri de urgență ,,112”, a parvenit o înștiințarea telefonică precum că în extravilanul satului Sipoteni au fost depistate cîteva oase, posibil de origine umană.

Astfel,la fața locului s-a deplasat Grupa Operativă, iar în urma efectuării actelor de constatare preliminare urmăririi penale şi examinării cazului, s-a stabilit că într-o ravenă (vale adâncă cu versanți abrupți), cu adîncimea de circa 4-5 metri  împădurită, a observat un adidas de culoare neagră, iar lîngă acesta mai multe oase, printre care fragmentele unui craniu. În urma cercetării la fața locului s-au depistat mai multe oase, posibil de origine umană, articole vestimentare, ustensile de bucătărie și 2 pachete de țigări. Rudele bărbatului au recunoscut obiectele care aparțineau acestuia.

La momentul de față se petrec și alte acțiuni de urmărire penală îndreptate spre stabilirea tuturor circumstanțelor în care au avut loc cele mai sus relatate.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *