O companie avia a anulat 11 curse aeriene

Sursa foto: Air Moldova

Compania Air Moldova anunță despre anularea și reținerea mai multor curse aeriene spre și din Chișinău. Pe tabelul de la Aeroport se arată că nu au decolat avioanele spre Praga, Londra și Paris.

Pentru seară, nu vor fi ridicate de la sol avioanele care urmau să zboare spre Istanbul și Tbilisi. Zborurile spre Milano și Tel Aviv vor fi operate cu întârziere.

Pasagerii de la Verona, Londra, Istanbul și Praga nu vor ajunge la Chișinău. Zborurile lor pentru joi și vineri după miezul nopții au fost anulate.

Compania Air Moldova a venit cu un mesaj de informare, ”în atenția opiniei publice, cu referire la anulările de astăzi, a zborurilor companiei aeriene Air Moldova, venim cu următoarele precizări. Zborurile spre și din Praga, Londra, Paris, Istanbul și Tbilisi sunt anulate.”

Potrivit suresei, motivul anulărilor sunt dificultățile operaționale. Două aeronave din flota companiei aeriene la ora actuală sunt indisponibile pentru zbor. Pasagerii cursei anulate 9U886 Verona, sunt transportați la aeroportul Milano Malpensa de unde vor zbura spre Chișinău.

”Air Moldova lucrează activ la remedierea consecințelor și reorganizarea orarului de zbor. Stimați pasageri, ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă rugăm să verificați notificările primite la adresa electronică. Pentru asistență și informații vă rugăm sa apelați la numărul 022830830 disponibil 24/24”, au mai scris reprezentanții companiei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *