Risc sporit de securitate. Tot mai multe persoane sunt refuzate să treacă frontiera de stat

În ultimele 24 de ore, pe sensul de intrare în Republica Moldova, s-a aplicat refuzul de autorizare a trecerii frontierei de stat în cazul a 57 de persoane, informează Poliția de frontieră.

Menționăm că pe parcursul acestei săptămâni a mai fost interzisă intrarea pentru un grup de boxeri din Muntenegru și un grup de supoerteri din Serbia care intenționau să ajungă la un meci de fotbal de la Tiraspol, scrie jurnal.md.

Luni, președintele Maia Sandu a oferit detalii despre planul elaborat de Rusia de destabilizare a situației din RM, obținut și transmis autorităților de la Chișinău de serviciile de securitate din Ucraina.

Autoritățile au anunțat că lucrează la prevenirea acestor provocări și țin situația sub control.

Poliția de frontieră mai informează că punctele de trecere a frontierei au fost traversate în ultimele 24 de ore de 41 587 de persoane, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – 21 522 de traversări.

Cu referință la traversarea frontierei de către cetățenii Ucrainei, a fost consemnat un număr total de 10 831 de treceri, dintre care 5 579 – pe sensul de intrare în R. Moldova. Totodată, numărul de 1 214 au constituit trecerile minorilor ucraineni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *