Podcast / Nutriționista Lilia Rață: „Să ne îngrijim casa noastră în care stăm o viață întreagă – corpul nostru…”

Nu avem nevoie să mâncăm pentru a slăbi, avem nevoie să aducem nutrienți calitativi și necesari pentru o bună stare de sănătate și energie. Iar dacă această condiție este bifată, atunci corpul se transformă singur. Cu cât o masă este mai nutritivă, cu atât vei avea saț mai mult timp, concentrare și energie mai bună, astfel se reduce din gustări, deserturi, cafele, băuturi energizante.

Alimentele nutritive, de înaltă calitate, sunt esențiale pentru a oferi organismului nostru necesarul de care are nevoie pentru a funcționa cel mai bine. De această părere este nutriționista Lilia Rață, din Călărași.

În ediția de azi ea ne va răspunde la multe întrebări, care, probabil și le pune fiecare dintre noi. Azi vom discuta despre rolul nutriționistului în procesul de slăbire, reglare corporală și menținerea unei greutăți corporale optime, despre cele trei mese principale pe care trebuie să le ia fiecare dintre noi, despre rolul gustărilor și, în general, despre ce trebuie să facem pentru un mod de viață sănătos.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *