Mărțișor 2023. Vedeți care este programul festivalului la Ungheni

În acest an, Festivalul Internațional Mărțișor 2023 vine cu un program bogat pentru ungheneni.

Startul festivalului va fi dat pe 1 martie, la ora 17.30. Colectivele Palatului de Cultură din Ungheni, vor urca pe scena Palatului din sala mare cu un concert frumos. Pe 2 martie, la ora 17.00, în sala mică a Palatului vor veni cu un concert de muzică clasică, pianiștii Anatolie Lapicus și Iurie Mahovici. Iar pe 3 martie, ora 17.30, va urca pe scenă interpreta Tatiana Heghea, dar și colectivele Palatului de Cultură Ungheni. Concertul de muzică ușoară și dansuri moderne va avea lor în sala mare a Palatului. Pe 4 martie, ora 15.00, cu un concert de jazz va veni în fața publicului colectivul The United States Forces in Europe Band, iar pe  5 martie va avea loc un spectacol de circ, unde intrarea se va face pe bază de bilete. Ambele activități se vor desfășura în sala mare. Pe 6 martie, la ora 15.30, cu un concert de muzică clasică vor veni elevii de la Școala de Muzică din Ungheni (în sala mică).

Iar pe 8 martie, la ora 16.00, pe scena din sala mare a Palatului vor urca interpreții Adriana Ochișanu, Costi Burlacu și Corina Țepeș cu concertul „Azi e ziua mamei mele”. Intrarea va fi cu bilete, cumpărate în prealabil.

Încheierea festivalului se va face pe 10 martie, cu o expoziție „Mărțișor de Dor”, în care Școala de Arte „Raisa Cojocaru” își vor premia participanții la expoziție.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *