Elevii din Republica Moldova au posibilitatea să facă studii în Școala Europeană a Parteneriatului Estic

Sursa foto: MAEIE

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a anunțat astăzi despre lansarea de către Școala Europeană a Parteneriatul Estic din Georgia a concursului pentru Programul de Burse pentru anul academic 2023 – 2024, transmite moldpres.md.

Potrivit MAIE, concursul este destinat elevilor din statele Parteneriatului Estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina) cu vârsta cuprinsă între 16 și 17 ani.

În urma concursului vor fi selectați până la 20 de elevi care vor primi o bursă completă. Procesul de aplicare pentru admitere la studii este deschis până pe data de 16 martie 2023.

Formularele de înscriere, pot fi consultate pe pagina web a Școlii Europene a Parteneriatului Estic (PaE): www.eapeuropeanschool.eu.

Școala Europeană a Parteneriatului Estic a fost înființată în anul 2018 la Tbilisi, Georgia, ca parte a eforturilor Uniunii Europene și ale țărilor partenere de a consolida oportunitățile educaționale pentru elevii din cele șase state. În ultimii trei ani, 17 elevi din Republica Moldova au absolvit Școala Europeană.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *