Vă mulțumim că existați!

Natalia Junghietu

Pe 1 noiembrie, ziarul Expresul a împlinit 15 ani de activitate. Ziarul a împlinit o vârstă a maturității, a gândirii critice și analitice, în care ne permitem să spunem lucrurilor pe nume. În această zi specială am primit zeci, poate chiar sute de mesaje și urări de bine din partea urmăritorilor noștri, au fost mesaje frumoase care ne-au dat aripi, mesaje care ne-au dat curaj și încredere că ceea ce facem, o facem bine. Dar, desigur că întotdeauna este loc și de mai bine.

Nu am reușit să răspundem fiecăruia în parte, pentru că am pierdut șirul, dar prin intermediul acestui editorial, vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru clipele în care v-ați gândit la noi. Apreciez fiecare cuvânt scris de voi, urmăritorii și cititorii noștri, și vă mulțumim că ați fost alături de noi în această zi, dar și în decursul celor 15 ani de activitate. Pe an ce trece, ne străduim să devenim mai buni și suntem siguri că suntem mai căutați și așteptați în casele voastre. Pentru voi noi scriem și datorită vouă ne menținem pe piața mediatică. Am avut parte de multe provocări, dar de fiecare dată, cu capul sus am trecut peste toate.

Se mai întâmplă să și greșim, căci a greși e omenește și tare ne bucurăm când ne telefonează sau ne scriu cititorii noștri și ne atenționează că am greșit undeva. Tare ne bucurăm când cineva ne și critică, pentru că doar așa devenim mai buni.

Suntem o echipă mică, dar voinică – așa cum îmi place mie să spun – și unită, și prietenoasă, ambițioasă și mereu deschisă spre idei noi. Nu exagerez deloc. Suntem o echipă de 5 femei, subsemnata Natalia Junghietu, Tatiana Tesliuc, Doina Chicu, Gabriela Boxan și Angela Covaliov. Vreau să le mulțumesc fiecăreia în parte pentru munca pe care o depun zi de zi la menținerea ziarului și a site-ului. Aș vrea să mulțumesc și celei care a pus bazele acestui ziar – Lucia Bacalu, căci fără dârzenia și ambiția ei, azi nu ar fi fost ziarul Expresul, azi nu am fi fost echipa Expresul și desigur, lui Vitalie Harea, care a creat și dezvoltat siteu-ul Expresul.md.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *