QUIZ / Expresul se alătură Campaniei „16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”

Astăzi, 25 noiembrie, este marcată Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței Împotriva Femeilor, perioadă în care în Republica Moldova este inițiată Campania ,,16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”.

Întru prevenirea și combaterea violenței pe criterii de gen, dar și pentru a crește gradul de conștientizare a cetățenilor asupra violenței și diminuării cazurilor de violență, mai multe organizații neguvernamentale, sau chiar instituții de stat, au inițiat diverse campanii. 

Și EXPRESUL s-a alăturat Campaniei ,,16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”, prin campania „Împreună împotriva violenței asupra fetelor și femeilor!”, prin care ne propunem să informăm unghenenii și călărășenii  despre comportamentele nonviolente în societate, vom dezbate stereotipuri și vom contribui la reducerea numărului de cazuri de violență împotriva fetelor și femeilor. Vom organiza diverse activități de informare, vom ieși în stradă și vom întreba oamenii dacă cunosc despre acest fenomen, vom organiza flas-mob-uri pentru a atrage atenția asupra fenomenului violenței în bază de gen.

Fiți cu ochii pe noi și haideți să spunem NU violenței supra fetelor și femeilor! 

Mai jos, am pregătit și un QUIZ unde puteți să vă testați cunoștințele.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *