Centrul de Sănătate din Cornești a fost redenumit în memoria medicului Natalia Munteanu

Sursa foto: Primăria orașului Cornești

Centrului de Sănătate din orașul Cornești i s-a acordat numele Nataliei Munteanu, cea care a fost medicul orașului de aproximativ 40 de ani, dar și directoarea Centrului. Iar sâmbătă, 12 noiembrie, a fost dezvelită și inaugurată placa comemorativă în memoria Nataliei Chirinciuc – Munteanu.

„Amintirea și dedicația Nataliei Munteanu a fost eternizată prin redenumirea instituției medicale în Centrul de Sănătate „Natalia Munteanu”, iar prin dezvelirea plăcii comemorative orașul Cornești a înveșnicit numele binecunoscutului medic Natalia Munteanu”, a menționat Vera Buga, primara orașului Cornești.

Potrivit dânsei, Natalia Munteanu a fost un pilon al orașului Cornești în domeniul medicinei, un cetățean al localității și un medic care s-a bucurat de respectul tuturor. „A fost o persoană care lupta pentru schimbările frumoase din localitatea noastră”, a mai adăugat primara.

Natalia Chirinciuc – Munteanu dintotdeauna a luptat ca spitalul din Corneşti să nu fie închis. I-a reuşit cîte ceva în acest sens. Ea a activat în cadrul Centrului de Sănătate începând cu anul 1983, imediat după ce a finalizat studiile în domeniu. Iar timp de 38 de ani a fost medică și directoare al Centrului de Sănătate din orașul Cornești.

 

 

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *