40 de copii din satul Costuleni vor primi în dar papucei de la Moș Crăciun

În acest an Campania „Papucei pentru cei fără de ei” și-a propus să aducă bucurie unui număr de 40 de copii din satul Costuleni. La începutul lunii ianuarie 2023, voluntarii Fundației de Binefacere „Casa Providențe” înarmați cu daruri și voie bună vor vizita fiecare copil la el acasă și vor înmâna picilor papuceii mult așteptați.

Campania este organizată de Fundația de Binefacere „Casa Providenței” în perioada sărbătorilor de iarnă. Aceasta are drept scop ajutorarea copiilor din familii nevoiașe din localitățile rurale, iar beneficiarii sunt copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani, proveniți din familii social vulnerabile.

Partenerul local este Asociația Băștinașilor din Costuleni – Cu drag pentru Acasă.

Astfel campania „Papucei pentru cei fără de ei” vine cu o misiune dublă în sprijinul acestor copilași. Pe de-o parte picii primesc încălțăminte de bună calitate pe care altfel părinții lor ar fi fost aproape incapabili să le-o ofere. Pe de altă parte, papuceii vin sub forma unui dar de la Moș Crăciun în perioada cea mai așteptată și îndrăgită a copilăriei, Crăciunul. Astfel înmânarea papuceilor nu se limitează la un act formal, ci împreună cu o zi de poveste organizată pentru copilași de către voluntarii Fundației, când aceștia se pot bucura de jocuri, activități creative, dansuri, cântece și alte daruri menite ai face să simtă plinătatea bucuriei sărbătorii Nașterii Domnului.

Pentru colectarea fondurilor necesare pentru procurarea încălțămintei vor fi organizate mai multe activități: evenimentele „Magia Carității” organizate în cadrul Fundației de Binefacere Casa Providenței, mini magazin de felicitări de Crăciun confecționate manual de către voluntarii fundației, un târg de Crăciun.

Reprezentanții Fundației de Binefacere „Casa Providenței”, vă îndeamnă să vă alăturați acestei campanii care se va desfășura până la data de 31 decembrie 2022, prin diverse modalități, pe care le puteți vedea AICI.

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *