Tinerii din Ungheni vor avea șansa să-și descopere talentul actoricesc în cadrul ”Clubului de teatru educațional”

Imagine simbol, sursa: afisha.md

Centrul Raional de Tineret Ungheni în parteneriat cu ”TeatrUngheni” lansează ”Clubul de teatru educațional”. Astfel toți tinerii care vor să experimenteze ceva nou și doresc să se înroleze într-o provocare teatrală sunt invitați să completeze un formular de înregistrare.

Datorită acestui club, tinerii vor avea șansa să facă exerciții de vorbire scenică; să lucreze asupra corpului tău și a comunicării, în general; să participe în crearea unei piese de teatru; să participe într-un spectacol creat de întreg grupul; să câștige o experiență și poate să își faci prieteni pentru toată viața.

Iar, tot ce se cere din partea candidaților este angajament și responsabilizare pe toată durata sesiunilor; timp de a lucra individual și în grup; deschidere spre învățare și abilitare; și desigur dispoziție la maxim.

Aici găsiți formularul de înscriere: https://forms.gle/LRQ7bmeC5HLbpytB6

Data limită de înregistrare este 10 octombrie 2022.

Clubul de teatru educațional este parte din Programul de implicare și susținere a adolescenților refugiați din Ucraina și Moldova, inițiat de Centrul de Informare și Resurse PRO BONO , în parteneriat cu Centrul Raional de Tineret Ungheni, cu suportul financiar al UNICEF Moldova.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *