74 de elevi din familii defavorizate vor primi bilete gratuite de transport auto în municipiul Ungheni 

Sursa foto: Primăria municipiului Ungheni

74 de elevi din familii defavorizate vor primi bilete de transport auto în municipiul Ungheni. Anunțul a fost făcut astăzi de Primăria municipiului Ungheni.

Astfel, în total au fost transmise instituțiilor de învățământ 3256 de bilete care urmează a fi repartizate elevilor. Datorită acestor bilete elevii vor beneficia de transport gratuit, pentru a se deplasa spe școală și înapoi acasă.

Potrivit autorităților, decizia de a-i scuti de plata pentru deplasarea pe rutele transportului auto de călători din municipiul Ungheni pe copiii de vârstă școlară din familii social vulnerabile a fost luată de către Consiliul Municipal în ședința din 9 august curent.

„Listele au fost prezentate de conducătorii instituțiilor școlare din municipiu. Biletele vor fi oferite lunar, pe toata perioada anului de studii” se mai menționează în nota informativă.

Amintim că începând 1 septembrie, călătoriile cu transportul public din Ungheni s-au scumpit. Noul tarif fiind de 6 lei.

Motivul scumpirii a fost un demers a doi operatori de servicii de transport urban de călători din Ungheni către Consiliului Municipal Ungheni pentru ajustarea tarifelor din cauza majorarea prețurilor la carburanți.

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *