Vedeți care liceu din raionul Ungheni, din cele 8, are cea mai mare medie la examenele de bacalaureat

Chiar dacă e început de nou an școlar, Direcția Educație Ungheni a făcut o totalizare a reușitei școlare privind anul de studii 2021 – 2022, dar și rezultatele la examenele de bacalaureat.

Conform raportului, Liceul „Vasile Alecsandri” din Ungheni se clasează e primul loc cu media de 8,3 la examenele de BAC. Pe locul II se află Liceul „Gheorghe Asachi” cu o medie de 7,35, iar pe locul 3, Liceul „Mihai Eminescu” cu o medie de 7,06.

Liceul ”Elada” din Măcărești are o medie de 6,88; Liceul „Ion Creangă” are media de 6,78; Liceul „Alexandr Pușkin” din orașul Ungheni și Liceul Sculeni au media egală, de 6,67. Pe ultimul loc se regăsește Liceul „Alexei Mateevici” din Pîrlița, cu o medie de 6,56.

În raionul Ungheni sunt 8 licee,  5 dintre acestea sunt centrate în orașul Ungheni. Media per raion la examenele de BAC este de 7,03.

La treapta gimnazială, la examenele de absolvire, media la limbă română este 7,09, la matematică – 7,17, iar la istorie – 6,95. Mediatotală este de 7,09, iar promovabilitatea este 100%.

Citiți AICI care este promovabilitatea în instituțiile de învățământ din raionul Ungheni la examenele de BAC.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *