Toate manualele școlare din Republica Moldova sunt la un click distanță

Sursa foto: diez.md

Toate manualele școlare din Republica Moldova sunt acum disponibile și în format electronic. Mai mult, există și opțiunea de a le descărca gratuit. Deci, dacă ai nevoie de ele în format electronic, să știi că ele sunt doar la un click distanță.

Toate manualele (clasele I-a – XII-a) sunt disponibile pe site-ul Centrului Tehnologii Informaționale și Comunicaționale în Educație, pe care o puteți accesa AICI!

 Important de știut :

  •  Conform autorităților din educație, site-ul de mai sus reprezintă unica sursă legală, actuală și veridică a manualelor școlare folosite în Republica Moldova.
  •  Manualele pot fi descărcate doar de pe teritoriul Republicii Moldova.
  • Prin descărcarea manualelor, Dvs vă asumați răspunderea cu privire la respectarea drepturilor de autor și astfel nu veți răspândi manualele descărcate părților terțe nici contra plată, nici gratuit. Manualele descărcate pot fi utilizate doar în scopuri educaționale: „Vă îndemnăm să acordați tot suportul și respectul către autorii și editurile ce au pregătit aceste manuale. Subliniem că copierea sau plasarea manualelor pe alte site-uri reprezintă o acțiune ilegală, conform contractelor semnate în Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Editurile”, se menționează pe site-ul Centrului Tehnologii Informaționale și Comunicaționale în Educație.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *