Farmacia Familiei aduce în Ungheni noul concept farmaceutic – Hyper Farmacie cu prețuri de depozit

Farmacia Familiei aduce în Ungheni noul concept farmaceutic – Hyper Farmacie cu prețuri de depozit la tot sortimentul de produse, sub brandul deja devenit celebru în capitală – DITA.
Din 15 septembrie, Farmacia Familiei a extins rețeaua de Hyper Farmacii DITA cu o filială și în or. Ungheni – pe str. Națională, 17.

Prețuri ca cele de la depozit, auto-deservire, sortiment mare, design modern și ambianță plăcută. Sunt doar câteva dintre atuurile cu care Farmacia Familiei dezvoltă rețeaua de hyper farmacii sub brandul DITA.

În noul format de hyper farmacie, locuitorii orașului Ungheni, dar și oaspeții acestuia vor descoperi peste 20.000 de produse, amenajate pe zone de interes: medicamente, suplimente alimentare, produse dermato-cosmetice, produse de îngrijire personală, produse pentru mamă și copil, optica și dispozitive medicale, la prețuri atractive.

Hyper Farmacia Dita este un spațiu unde clienții primesc nu doar o experiență frumoasă în timpul shoppingului dar și servicii de calitate, inclusiv consultație oftalmologică – consultații medici oftalmologi și suport din partea consultanților bine pregătiți în alegerea ochelarilor de vedere, lentile de calitate, accesorii optica, la fel și un sortiment mare de ochelari soare de la branduri mondiale, Ray Ban, Armani, Vogue, Jaguar etc.

Hyper Farmacia DITA, vă așteaptă zilnic, 24 din 24 ore, pe adresa:

or. Ungheni, str. Națională, 17


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *