Care este programul de Ziua Internațională a copilului la Ungheni

Imagine simbol, sursa: fineartamerica.com

Primăria municipiului Ungheni, împreună cu instituțiile de cultură și sport din subordine, pregătește un amplu program, dedicat Zilei Internaționale a Copilului, seveniment marcat în toată lumea, tradițional, pe 1 iunie. De notat că această frumoasă sărbătoare a fost înființată în noiembrie 1949 la Paris, fiind sărbătorită pentru prima dată în anul 1950.

La Ungheni, startul evenimentelor din anul curent va fi dat pe 1 iunie, în Parcul „Micul Cluj”, începând cu ora 11.00. Vor fi organizate ateliere de creații, concursuri, expoziții.
Pe scenă vor urca, rând pe rând, artiștii amatori de la Școala de Muzică, de la Centrul Cultural Multifuncțional „Regina Maria”, Centrul de Creație, Casa Limbii Române, Palatul de Cultură.
Va fi un adevărat maraton cultural, ce va dura aproximativ cinci ore.
Pe terenurile de sport din municipiu vor avea loc diverse competiții, la care sunt așteptați toți cei ce îndrăgesc sportul.

Spre seară, la ora 18:00, va fi inaugurată oficial, după o reconstrucție capitală, Piața Independenței. Unghenenii vor avea parte și aici de un spectacol impresionant de apă și lumini, de muzică și dans.

Sursa: Primăria municipiului Ungheni 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *