„Decoruri Pascale” – un atelier de creaţie la Ungheni

Sursa foto: Centrul de Asistență Socială a Familiei și Copilului "CREDO"

Cu ocazia sărbătorilor de Paşti, Centrul de Asistență Socială a Familiei și Copilului „CREDO” (CASFC) împreună cu un grup de copii au organizat un atelier de creaţie cu genericul ,,Decoruri Pascale”.

Copii au dat frâu liber la creaţie şi au decorat cuibuşoare şi ouă decorative.

„Ne bucură faptul că participanții s-au simțit bine, iar rezultatele muncii lor arată dăruire de sine și creativitate. Aceste cuibușoare vor adăposti ouă roșii sau încrustate. Iar compozițiile realizate cu atâta grijă, cu siguranță vor împodobi casele copiilor în stilul sărbotorii ce vine”, spun organizatorii.

Evenimentul în sine a avut ca scop valorificarea potențialului spiritual al Sfintei Sărbători de Înviere a Mântuitorului.

„Prin acest atelier am încercat să scoatem în lumină tradiția, cea care ne apropie, ne mobilizează și regenerează în noi, în miez de primăvară, recunoștința și dragostea ce o nutrim în suflete pentru această sărbătoare”, au mai spus organizatorii.

Acest atelier a fost făcut în colaborare cu Serviciul Asistență Parentală Profesionistă și Serviciul Tutelă a Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei, iar această colaborare a fost o încercare de a creea lucruri frumoase.

Editor: Gabriela Boxan

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *