Vine Circul la Ungheni și Zoo la Calarași

UNGHENI

În special pentru toți iubitorii de circ,  “Circul Coplilăriei” vine la Ungheni, duminică, 3 aprilie, cu începere de la ora 12:00, în incinta Palatului de Cultură.

Organizatorii ne promit un show pe cinste, iar copii cu vârsta de până la 3 ani au posibilitatea de a intra gratis. Ceilalți, doar cu bilete, iar costul biletului variază de la 100 la 150 lei.

În show vor fi prezenți artiști din Ucraina și Moldova, animale exotice, câinișori inteligenți, femeia-șarpe, numere de gimnastică, echilibru și trânta piticilor, vor fi prezenți și maimuțe, papagali și chiar un extraterestru.

Cei prezenți vor avea posibilitate să-i vadă pe deținătorii premiului “Elefantul de Argint” din Verona, Oscar și Carolina Strahkov- finaliștii concursurilor tv din SUA, Franța, România și Ucraina.

CĂLĂRAȘI

Iar pentru toți iubitorii de animale, tot duminică, pe 3 aprilie, la ora 11:00 vine Zooparkul la Călărași. Evenimentul va avea loc în Casa de Cultură și vor fi prezentate peste 30 de animale, diverse specii din diferite zone ale globului.

Copiii până la 3 ani au posibilitatea a vizita gratis, de asemenea, la insistența și sugestia lui Dumitru Trifan, șeful Direcției Cultură și Turism din Călărași, 32 de copii  ai refugiaților vor intra gratuit.

Doritorii vor avea posibilitatea să procure unele animale.

Editor: Gabriela Boxan


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *