Percheziții în raionul Ungheni și la sectorul de Poliție de Frontieră

Imagine simbol

Șase membri a unui grup infracțional, inclusiv trei angajați ai Poliției de Frontieră au fost reținuți de către Serviciul de Informație și Securitate și Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), întru-un dosar de contrabandă cu țigări în valoare de peste 2,5 milioane de lei.

Pentru deconspirarea implicării celor șase reținuți, recent au fost efectuate 18 percheziții în raionul Ungheni, inclusiv la sectorul de Poliție de Frontieră din localitate, precum și în raionul Hîncești.

Potrivit oamenilor legii, țigările circa 285,000 de pachete au fost transportate din Ungheni la Iași, iar după vânzarea acestora pe piața neagră banii erau investiți în case și mașini de lux.

În continuare, procurorii PCCOCS urmează să audieze cel puțin șase persoane și să formuleze învinuirile în privința acestora, în vederea solicitării aplicării arestului preventiv.

Cazul este investigat și de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, România.

Editor: Gabriela Boxan


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *