Gata cu lecțiile online. De luni, elevii revin la școală cu prezență fizică

Imagine simbol

Veste bună pentru elevi, profesori, dar și pentru părinți. De luni, 7 februarie, copiii revin la ore cu prezența fizică.

Despre acest fapt a comunicat Ministerul Educației și Cercetării, printr-o circulară emisă pe 3 februarie, prin care informează că începând de luni, 7 februarie, procesul educațional în instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal publice și private se va desfășura cu prezența fizică a elevilor.

Totodată, organele locale de specialitate în domeniul învățământului și conducătorii instituțiilor de învățământ primar, gimnazial și liceal, vor întreprinde măsurile necesare pentru a relua procesul educațional, cu prezența fizică a elevilor.

De asemenea, în circulara remisă de către minister, se recomandă în continuare de a respecta măsurile de sănătate publică, în scopul prevenirii răspândirii infecției cu Covid-19.

„Având în vedere riscul sporit de răspândire în continuare a infecției provocate de virusul Sars-Cov-2, atenționăm cu referire la respectarea măsurilor de sănătate publică pentru prevenirea răspândirii și controlul infecției Covid-19, valabile pe perioada stării de urgență în sănătate publică”, se arată în circulara emisă de către Ministerul Educației și Cercetării.

Amintim că în perioada 24 ianuarie – 4 februarie, procesul educațional în instituțiile de învățământ general publice și private, s-a desfășurat în regim online.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *