Localitățile din raionul Ungheni, cu cele mai multe cazuri de Covid – 19

Imagine simbol
Imagine simbol

Conform datelor oferite de către Direcția Centrul de Sănătate Publică Ungheni, în orașul Ungheni, la data de 26 ianuarie erau înregistrate 288 de persoane confirmate pozitiv, fiind instituit cod roșu.

Urmează apoi satul Petrești, cu 50 de persoane infectate. În Pîrlița, erau înregistrate 26 de persoane, iar în Măcărești – 25 și în Costuleni – 24. În Todirești și Cetireni sunt confirmate 18 cazuri, iar în orașul Cornești – 16. În toate aceste localității este instituit, de asemenea, cod roșu.

La începutul acestei săptămâni, cod roșu era instituit și în localități precum Boghenii Vechi, Bumbătă, Bușila, Cioropcani, satul Cornești, Curtoaia, Elizavetovca, Floreni, Florești, Grăseni, Lidovca, Mănoilești, Medeleni, Mircești, Morenii Vechi, Poiana, Sinești, Unțești, Valea Mare, Zagarancea.

La momentul de față, în raionul Ungheni sunt înregistrate 665 cazuri active, în creștere, comparativ cu 25 ianuarie, când erau confirmate 613 cazuri active.

Totuși, sunt  și localități în care nu sunt înregistrate nici un caz de Covid-19. Este vorba de satele Veverița, Novaia Nicolaevca, Năpădeni, Mânzătești, Grozasca, Coșeni, Bulhac, Buciumeni, Agronomovca.

Miercuri, 26 ianuarie, în țară a fost înregistrat un număr antirecord de infectări – 6.199 de persoane testate pozitiv la Covid-19.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *