Ai nevoie de un împrumut cu dobândă mai mică decât la microfinanțare? Vino pe Fagura.com, 100% online!

Achiziții, reparații, mașină sau vacanță – sunt zeci de situații zilnice când avem nevoie rapid de niște bani. Îți dorești să-i obții rapid, fără teancuri de hârtii și ore de stat în coadă.

Fagura.com e o platformă, unde împrumutul tău e finanțat de alți oameni ca tine, poate chiar vecinul sau prietenul tău. Asta permite ca să obții o dobândă mai mică decât la microfinanțare. Te scapă de birocrația băncilor, oferindu-ți o experiență sută la sută online și dobânzi corecte. Rata este analizată individual de un sistem automatizat de scoring care ia în calcul veniturile tale (pentru a nu te supraîndatora), istoricul de credite (pentru a proteja investitorii din platformă), dar și suma sau perioada pentru care o soliciți. Hai să-ți dăm mai multe detalii despre cum se întâmplă.

Ce este o platformă Crowdlending?

De aproape trei ani, în Moldova activează un serviciu de crowd lending (împrumuturi de la persoană la persoană), care și-a propus două mari obiective: să construiască o comunitate de persoane care au bani și vor să împrumute legal și cu contract; și să ofere condiții mai avantajoase pentru persoanele care au nevoie de împrumuturi. Totul se întâmplă online, stând acasă, pe canapea, pentru a economisi din timpul tuturor. Fagura a fost declarată Brandul Anului în Fintech, Startup-ul anului 2020 și se pregătește acum să obțină o licență europeană de crowdfunding.

Dobândă corectă?

Fagura.com a pus bazele unui sistem de scoring care calculează dobânda individual, în numai 1 secundă și ține cont de: istoria de credit, capacitatea de rambursare (veniturile oficiale lunare), suma solicitată și perioada pentru care ceri împrumutul. Ai o dobândă corectă, în raport cu istoricul și veniturile tale și, mai important, vei fi respins în cazul în care sistemul bazat pe inteligență artificială va înțelege că acest credit te va supraîndatora – situații foarte frecvente în cazul împrumuturilor de la microfinanțare.

Credit rapid, exclusiv online?

La bancă ai nevoie de programare, trebuie să stai în rând, să aduni o grămadă de acte doveditoare ale salariului, angajării oficiale și altele. Dacă cel puțin un act lipsește, ești din nou purtat pe drumuri. Pentru a depune o cerere pe Fagura.com ai nevoie de 10 minute, buletinul de identitate (vei face un selfie cu buletinul) și o factură pentru a confirma adresa de trai; IBAN-ul contului tău bancar și un mail și un număr de telefon activ pentru a valida contul tău Fagura. Primești răspunsul despre creditare imediat. E simplu și este 100% online.

Unde și cum împrumut?

Fagura.com este primul marketplace de credite din Moldova. Aici nu vorbim nici de microfinanțare, nici de bancă, ci de împrumuturi de la oameni către oameni. Cineva împrumută bani, în acest caz prin intermediul Fagura, care are un set de reguli clare, iar altcineva primește banii și îi întoarce conform unui contract și a unor condiții prestabilite. Și totul se întâmplă online, fără cozile de la bancă, fără multe acte, doar așteptând pe canapea.

Te-am tentat? Creează un cont pe Fagura.com și pornește experiența de gestionare a banilor tăi online.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *