La Ungheni va fi organizată o tabără fotografică de zi „Egalitatea în obiectiv”

Dacă ești din raionul Ungheni iar fotografia este pasiunea ta și îți dorești să promovezi schimbări pozitive în comunitatea ta în materie de drepturile omului și egalitatea de gen, atunci Asociația Media-Guard te invită să te înscrii la tabăra fotografică „Egalitatea în obiectiv”.

Tabăra fotografică de zi se va desfășura în perioada 15 – 19 septembrie la Ungheni. Participanții vor beneficia de instruire, echipamentele necesare, alimentare, transport.

Cine poate participa? 

Tinerii care au vârsta cuprinsă între 16-25 ani din localitățile: Ungheni, Pîrlița, Manoilești, Măcărești, Rădenii Vechi, Zagarancea satul Cornești, orașul Cornești, Costuleni, Sculeni, Teșcureni, Valea Mare; sunt interesate de fotografie; sunt interesate de promovarea egalității de gen și a drepturilor omului; sunt active și deschise să împărtășească experiența obținută în cadrul taberei cu membrii comunității lor.

Vor fi selectați 12 participanți.

Tabăra are scopul de a încuraja tinerii/tinerele să devină promotorii egalității de gen și ai drepturilor omului în societate, prin intermediul artei fotografice, oferind participanților posibilitatea de a cunoaște și de a experimenta tehnici de creare a portretelor, istoriilor foto și a expozițiilor fotografice.

Instruirile și ghidarea profesională va fi efectuată de experți naționali și internaționali în materie de fotografie, drepturile omului, egalitate de gen.

De asemenea, vor fi respectate cu strictețe normele sanitare și vor fi oferite mijloace și produse pentru dezinfectare și protejare. Participarea este gratuită.

După desfășurarea instruirilor, participanții vor urma să-și expună propriile lucrări și să împărtășească experiența obținută la tabără în cadrul unor expoziții publice și întâlniri cu membrii comunității din care fac parte.

Completează FORMULARUL DE APLICARE până duminică, 5 septembrie 2021, ora 23:59.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *