Youth.md recrutează voluntari. Ce trebuie să faci pentru a deveni voluntari

Platforma Youth.md lansează campania de recrutare a voluntarilor. În această ediție, sunt așteptați mai mulți tineri din zonele rurale ale țării. „Dacă vrei să te dezvolți personal și să aduci ceva nou inclusiv pentru comunitate ta, înscrie-te cât mai curând!”, se arată în adresarea lor.

Dacă ești un tânăr activ, dornic să aduci o schimbare, interesat să vă dezvoltați spiritul de echipă, dați dovadă de responsabilitate, disciplină și dedicare de sine într-o echipă plină de tineri talentați, creativi, prietenoși și responsabili, atunci Youth.md este locul potrivit pentru tine.

Youth.md apreciază abilitățile de lucru în echipă, dedicația depusă în cadrul platformei, ingeniozitatea, creativitatea, implicarea, dar și punctualitatea tinerilor.

Înainte de a te înregistra, ia în considerare faptul că atunci când te înscrii, vei avea anumite sarcini bazate pe echipa aleasă.

ASTFEL, POŢI ALEGE ÎNTRE:

Reporteri: scriu articole creative și oportunități zilnice pentru site ce ar putea să atragă audiența platformei noastre;

Relații externe: stabilesc relații cu parteneri, semnează contracte de colaborare și mențin relații prietenoase cu alte organizații;

Foto/video/design: creează materiale vizuale creative și unice pentru paginile de Instagram, Facebook și pentru site;

Social media: include activitatea derulată pe platformele de comunicare socială: Facebook, Instagram sau Telegram;

Recrutările se vor desfășura de pe data de 24 mai până pe data de 13 iunie, așa că grăbește-te să completezi formularul!

Youth.md este o platformă independentă, creată de tineri pentru tineri, care cuprinde articole privind: voluntariat, joburi, divertisment, educație și studii. Prin intermediul acestui portal se urmărește dezvoltarea spiritului civic al tinerilor din Republica Moldova.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *