Luna copiilor la Clinica Sante

Reducere de 15% la toate analizele de laborator, pentru toți copiii,

toată luna iunie!

 

Zi deosebită la Clinica Sante Ungheni. De 1 iunie, când în întreaga lume sunt sărbătoriți cei mici, Clinica Sante a pregătit mai multe surprize pentru copiii care au venit împreună cu părinții pentru un control medical și analize de laborator.

Mare le-a fost bucuria copiilor când au primit diplome de curaj, iar părinții au rămas plăcut surprinși că au achitat cu 15 % mai puțin pentru analizele de laborator făcute copiilor

Valentina Vlas, director calitate Clinica Sante: „Pentru că suntem în luna iunie, Clinica Sante a dedicat-o copiilor și oferă reducere de 15 % la toate analizele de laborator. De asemenea am conceput pachete de analize centrate pe investigații necesare pentru evaluarea stării de sănătate a copiilor, inclusiv pentru pregătirea de grădiniță și de școală”.

Pandemia a cam ținut departe părinții și copiii de instituțiile medicale. Acum este momentul ca fiecare părinte să se întrebe când au fost pentru ultima dată la medic pentru a evalua starea de sănătate a micuțului său?

Potrivit directorului medical Clinica Sante, medicul pediatru Iurie Petriciuc, un control de rutină este absolut obligatoriu pentru un diagnostic timpuriu al bolilor care la copii pot decurge asimptomatic. În special acum, în luna iunie, cât pot beneficia de reducere de 15% la analizele de laborator este cazul ca părinții să-și ia copilașii de mânuță și să vină la Clinica Sante.

„De fiecare dată când avem nevoie de un control medical venim la Clinica Sante. Aici putem găsi atât medici specialiști, dar și să facem analizele necesare. Astăzi am venit să facem un set de analize recomandate de medic. Ne-am bucurat că sunt cu reducere. Rămânem fideli Clinicii Sante pentru că mereu ne bucură cu pachete de analize la preț avantajos și servicii de calitate. Le încredințez ceea ce am mai scump…sănătatea copilului meu”, a menționat Olga, părinte care a venit împreună cu fiica sa la Clinica Sante din Ungheni.

În luna iunie, toți copiii toți copiii care vin la Clinica Sante au parte  de surprize: de la planșe de colorat care vor face mai distractivă consultația medicului, până la diplome de curaj pentru micii eroi.

Promoția, reducere de 15 % la toate analizele de laborator pentru toți copiii este valabilă toată luna iunie, în toate Centrele Clinica Sante, inclusiv la Ungheni.

Clinica Sante din Ungheni, str. Romana 35/E. În cadrul Clinica Sante Ungheni consultă: medic ultrasonografist, pediatru, ginecolog, cardiolog, endocrinolog, dermatolog, mamolog, terapeut-nutriționist.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *