Alegeri parlamentare anticipate 2021. Ungheneni ce aspiră la fotoliul de deputat. Sorin Zmău

Sorin Zmău se regăsește în lista Partidului Acțiunii Comune – Congresul Civic, cu numărul 74. Aceasta este din Ungheni, are 54 de ani și este de profesie inginer mecanic. La moment candidatul la funcția de deputat lucrează în calitate de inginer la SA ”Comgaz Plus” Ungheni.

Se pare că Sorin Zmău a mai cochetat anterior cu politica. Astfel, în anul 2019 acesta s-a înscris în cursa pentru fotoliul de consilier municipal la Ungheni, ca și candidat independent, la alegerile locale generale din 20 octombrie 2019.

În anul 2014 însă, Sorin Zmău se înscria în rândul fruntașilor Organizației Teritoriale a Partidului Comunist de la Ungheni. Pe site-ul partidului, găsim și astăzi o declarație pe care o făcea la vremea respectivă actualul candidat: ”Noi trebuie să-i instruim pe tinerii comuniști. Învățămîntul e baza la toate. Fără instruire nu vom reuși nimic. Și trebuie să ne gîndim ce să întreprindem pentru ca tineretul să nu plece. Pentru asta e nevoie, întîi de toate, să fie creată o atmosferă în care omul să se simtă necesar și solicitat aici, la el acasă. Dacă e să vorbim despre politică, trebuie să le explicăm oamenilor că socialiștii nici pe departe nu sunt un partid de stînga. Însăși denumirea partidului încă nu spune nimic. Dacă noi vom schimba avantajul mutual cu ajutorul reciproc, mai ales adăugînd la el cinstea și onoarea, atunci vom avea rezultatele pe care ni le dorim”.

Partidului Politic ”Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic” este înregistrat cu numărul 2 în buletinul de vot.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *