Alegeri parlamentare anticipate 2021. PUN cu cei mai mulți candidați din Ungheni și Călărași

Pe lista Partidului Unității Naționale se regăsesc cei mai mulți candidați ungheneni și căplărășeni, comparativ cu celelalte partide. Șapte (7) sunt din Ungheni, iar patru (4) sunt din Călărași.

Primul pe listă este însuși președedintele PUN, Octavian Țîcu (49 ani), originar din satul Costuleni, Ungheni, după care urmează Nadejda Isac (38 ani), la fel, originară din Costuleni. Ea este adminsitrator SRL se regăsește sub numărul 21. Iar pe locul 28 se regăsește ungheneanul Victor Crăciun (33 ani), specialist IT.

Sub numărul 29 în lista candidaților PUN se regăsește Elena Cojocari (41 ani), de profesie pedagog, sub numărul 42 – Eudochia Sacaliuc (59 ani), pensionară. Sub numărul 81 se regăsește Vasile Școlnic (53 ani), iar sub numărul 89 este trecut numele lui Dumitru Bernic (29 ani), care este președintele Organizației de Tineret a PUN.

Din Călărași sunt 4 candidați. Este vorba de Andrei Ciubotaru (58 ani), profesor, trecut sub numărul 30 în lista electorală. Cristina Mihailov (35 ani), profesoară, se regăsește sub numărul 68; Andrei Rogut (41 ani), administrator întreprindere individuală, se regăsește sub numărul 74 și Felicia Țîcu (20 ani), este studentă la București și se regăsește sub numărul 79 în lista electorală a PUN.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *