Alegeri parlamentare anticipate 2021. Călărășeni ce aspiră la fotoliul de deputat. Olga Vlasenco

Olga Vlasenco se regăsește în lista Partidului Politic ”Șor”, cu numărul 33. Candidata este originară din orașul Ceadîr-Lunga și are 50 de ani.

Olga Vlasenco este consilier raional, dar și orășenesc la Călărași, de pe listele aceluiași partid ”Șor”. De profesie economist, ea ocupă funcția de contabil-șef la SRL ”BIRESAT” (televiziunea prin cablu din Călărași).

La alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, Olga Vlasenco a acumulat 2347 de voturi, candidând în Circumscipția Uninominală nr.15 Călărași la funcția de deputat de pe lista Partidului Politic ”Șor”.
Olga Vlasenco este președinta Comunității ruse din raionul Călărași, precum și  membră a Consiliului Congresului comunităților ruse din Moldova. Este și președinta organizației Teritoriale a Partidului ”Șor”.
Conform declarației de avere și interese personale, în perioada 1 ianuarie 2019 – 31  decembrie 2020, venitul Olgăi Vlasenco, din salariu, a fost de 133 mii 812 lei, ea declarând patru posturi de muncă.
Conform declarației de avere și interese personale, Vlasenco nu deține terenuri, apartamente, case de locuit sau automobile.

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *