Trei primari din raionul Ungheni au anunțat că părăsesc Partidul Democrat

Cei trei aleși locali care  au anunțat că părăsesc Partidul Democrat sunt: Maria Artiomov, primar de Năpădeni, Victor Robuleț, primar de Cioropcani și Filip Petriciuc, primar de Buciumeni. Edilii s-au arătat „dezamăgiți de conducerea PDM”.

Primarii celor trei localități au menționat într-o declarație comună, următoarele: „retragem încrederea pentru președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, și exprimăm neîncrederea întregii conducerii”.

Totodată, în declarația primarilor se mai arată: „Exprimăm dezacordul și profunda dezamăgire față de acțiunile domnului Pavel Filip, în calitate de președinte al PDM, și a întregii conduceri PDM, care au dus la distrugerea partidului. Noi am crezut sincer în valorile și promisiunile noii conduceri PDM. Am crezut că lucrurile se vor schimba spre bine și că PDM se va transforma într-un partid mai puternic. Acum înțelegem că am fost mințiți”.

 

Potrivit tv8.md, purtătoarea de cuvânt a Partidului Democrat, Stela Nistor, a menționat că va reveni cu o reacție privind plecarea celor trei primari.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *