Familia mea – comoara mea. Un concurs dedicat Zilei Familiei la Călărași

Consiliul Raional Călărași și Direcția Cultură a lansat un concurs de muzică și coreografie cu tematica „Familia mea – comoara mea”, dedicat Zilei Internaționale a Familiei , care se sărbătorește, tradițional la 15 mai.

Potrivit organizatorilor, scopul concursului a fost de a sensibiliza cetățenii și autoritățile cu privire la rolul familiei în societatea contemporană, dar și o bună ocazie de a celebra uniunea dintre membrii familiei. Iar obiectivul principal a fost acela de a accentua importanţa familiei şi de a promova valorile ei – egalitatea, dragostea, respectul și în același timp promovarea muzicii și dansului.

Participanţii au avut de realizat un video la tema familiei prin care se cerea a promova muzica, dansul, respectul de sine. Filmulețul video trebuia să aibă o durată nu mai mare de 5 minute. Fiecare participant a putut concura cu cel mult două filmulețe video.

Concursul destinat familiilor din raionul Călărași s-a desfăşurat în perioada 29 aprilie – 12 mai. Festivitatea de premiere s-a făcut ieri, 14 mai, în ajun de Ziua Familiei.

Toți participanții au primit diplome și premii. Potrivit Cristinei Smolenschi, specialist superior la Direcția Cultură și Turism din Călărași, la concurs s-au înregistrat 13 familii, cu 13 filmulețe video.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *