La Călărași, un Mărțișor altfel

Ediția 55 a Festivalului Internațional de muzică „Mărțișor” se va desfășura și în acest an la Călărași, desigur cu respectarea tuturor cerințelor impuse de pandemia de Covid-19.

Startul progrmului va fi dat luni, 1 martie, ora 18.00, la Casa Raională de Cultură „Ion Ungureanu” din Călărași. Pe scena Casei de Cultură vor evolua orchestra de muzică populară ”Ciobănaș” și ansamblul de dansuri populare „Codrenii”.

Pe 4 martie, la ora 18.00 pe scenă va urca orchestra simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, director artistic și prim – dirijor fiind călărășeanul Mihail Agafița.

În ziua de 6 martie, la ora 16.00, elevii de la Școala de Arte „George Enescu” din Călărași vor prezenta spectacolul muzical „Un mărțișor pentru tine”. Și se va încheia Festivalul la data de 10 martie cu un concert susținut de formația „Orfeu”, cu începere de la ora 18.00.

Notă: Prețul biletului pentru fiecare concert este de 20 lei iar banii acumulați din vânzarea biletelor vor fi donați Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” din Chișinău. Biletele pot fi cumpărate la direct la Casa Raională de Cultură. 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *