Forum Economic Regional la Ungheni. Va fi organizat online, pe platforma Zoom, cu suportul Uniunii Europene

În ziua de 3 martie, între orele 10.00 și 13.30, va avea loc Forumul Economic Regional Ungheni. Din cauza pandemiei, evenimentul se va desfășura online, pe platforma Zoom.

La Forum sunt invitați să participe reprezentanți ai mediului de afaceri din regiune, ai autorităților publice locale, membrii Echipei Economice Locale, experți în domeniu și reprezentanți ai organizațiilor de suport a afacerilor, precum și oaspeți de peste hotare.

Forumul va avea două secțiuni distincte. Prima va fi dedicată ceremoniei de înmânare a certificatelor de finanțare pentru 14 antreprenori locali selectați urmare a concursului lansat în noiembrie 2020 de Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie.

În partea a doua a Forumului vor fi puse în discuție acțiunile planificate în Foaia de parcurs pentru dinamizarea dezvoltării economice locale în regiunea Ungheni.

 Regiunea-cheie Ungheni are avantaje competitive economice și un potențial sporit de dezvoltare economică locală și în particular a afacerilor, care nu este valorificat pe deplin.

În perioada iulie-decembrie 2020, cu suportul Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie, a fost derulat un amplu exercițiu participativ de identificare a acestor avantaje competitive și a acțiunilor pe termen scurt și mediu ce vizează impulsionarea activității economice în regiune.

Forumul Economic Regional Ungheni va pune în discuție rezultatele acestui exercițiu și va prezenta potențialul economic și investițional al regiunii. Patru lanțuri valorice fac regiunea Ungheni distinctă pe piața economică regională, națională și internațională. Care sunt acestea, aflați la forum.

În cadrul evenimentului vor fi înmânate, de asemenea, certificatele de grant celor 14 câștigători ai Concursului pentru sectorul de business din regiunea Ungheni.

Evenimentul va fi difuzat live pe paginile Facebook UNDP Moldova, EU4Moldova: Regiuni-cheie, Privesc.eu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *