Consilieri nu doar în vorbe, ci și în fapte. Ce au făcut aleșii locali pentru o grădiniță din comună

Cei 56 de copii care frecventează grădinița „Andrieș” din Zagarancea vor avea parte de căldură și de acum înainte.

”În ziua de 1 februarie, angajați ai Primăriei comunei Zagarancea, împreună cu consilieri locali, au inițiat o activitate de voluntariat privind tăierea masei lemnoase cu depozitarea acestora pentru grădinița „Andrieș” din s. Zagarancea”, anunță primarul Vasile Gaviuc.

Chiar dacă, în 2020, au început lucrări de reabilitare, fiind schimbate geamurile, ușile și acoperișul, fiind  termoizolați pereții, mai este de lucru până când în instituția respectivă vor fi soluționate toate problemele existente. Aici se dorește și construirea unui sistem termic modern, cu centrală autonomă.  Deocamdată, grădinița se încălzește cu ajutorul sobelor, iar lemnele constituie principala sursă. De aceea sunt binevenite astfel de acțiuni ale aleșilor locali.

„Mă bucur că ai noștri consilieri sunt receptivi și dornici de a se implica pentru comunitate, fapt pentru care le mulțumesc profund. Sunt sigur că astfel de acțiuni vor continua pe viitor”, a scris pe pagina sa de facebook primarul, adăugând, totodată: „Unde-s mulți, puterea crește”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *