Accesorii pentru fetițe – o pasiune care-i aduce multă plăcere

Nu s-a gândit niciodată că acul și ața îi vor fi cele mai importante instrumente de lucru, în contextul în care acestea două nu i-a plăcut să le folosească niciodată.

Este vorba de Cristina Bodrug din Semeni, care de mai bine de doi ani, confecționează diferite accesorii pentru fetițe, începând de la bentițe, floricele, cercuri și terminând cu fustițe confecționate din tulle (fatin) și body-uri scrise cu litere mari din fedru.

”Am descoperit această pasiune acum doi ani. Ne trebuia la grădiniță, pentru fetiță, un băntuleț și atunci nu era atât de dezvoltată piața cu aceste lucrări făcute manual. Atunci m-am gândit de ce să nu încerc să fac eu? Și în câteva minute am reușit să-l fac. Mi-a ieșit perfect”, povestește Cristina.

Și de atunci nu s-a mai oprit din a le confecționa, mai ales că are acasă și trei fetițe pe care vroia să le vadă deosebite. ”Când mezina a împlinit șase luni îmi doream ceva special. Atunci m-am gândit să-i cos o fustiță din tulle. Nu mi-a reușit din prima, dar după două zile, am scos-o în capăt. Apoi la fusțită am vrut ceva deosebit. Atunci mi-a venit în gînd să înfrumusețez cumva un body. Mi-a reușit. Am stat o zi întreagă și am admirat hăințele, nici nu îmi venea a crede că eu le-am confecționat”, își amintește tânăra mămică.

Imediat, după ce a postat fotografiile lucrărilor ei pe rețelele sociale, mesajele încurajatoare au început să curgă gârlă, ceea ce a motivat-o să lucreze și mai mult, și cu mai multă dăruire de sine. Au început și comenzile să apară. Uneori nici nu observa cum și când trecea ziua. ”Mă apucam pe la 8 dimineața să lucrez și terminam până după miezul nopții”, spune ea.

Tot ceea ce confecționează este produsul propriu, niciodată nu s-a inspirat de la nimeni, iar fiecare produs final este diferit de cel anterior.

„Nu pot să zic că această pasiune îți poate aduce mare venit. Este o pasiune care îmi aduce plăcere, care mă relaxează. Aici investițiile sunt cu mult mai mari decât veniturile”, ne mai spune Cristina Bodrug. De altfel, ea și-a amenajat și o încăpere specială unde își are locul doar ea și acul, ața, foarfecele, bricheta, pistolul cu clei fierbinte, lumânarea și articolele textile. ”Dacă mi-ar fi zis cineva că ața și acul vor fi aliații mei, nu l-aș fi crezut niciodată”, a spus Cristina zâmbind.

Cristina Bodrug are și un vis pe care speră că, peste ani, și-l va împlini: să-și deschidă un magazin specializat în accesorii pentru fetițe. „Știu că necesită timp și investiții mari, dar sper că într-o zi visul mi se va împlini pentru că dorința e foarte mare”, a conchis dânsa.

Mai multe despre lucrările Cristinei Bodrug puteți vedea pe profilul ei de Facebook. 

Natalia Junghietu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *