Sănătate Info: Ministerul Sănătății anunță că va verifica veridicitatea cazierului judiciar al directorului interimar de la spitalul din Ungheni

Potrivit sanatateinfo.md, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță că va fi verificat suplimentar cazierul judiciar al medicului Vladimir Popovici, care a fost numit director interimar la Spitalul Raional Ungheni și care are antecedente penale.

Astfel, în răspunsul emis Sănătate INFO, Ministerul Sănătății explică motivele pentru care a admis dosarul lui Vladimir Popovici la concursul pentru ocuparea funcției de director la Ungheni.

În ceea ce privește experiența de management, Ministerul spune că Popovici a reușit să demonstreze o experiență de management del 6 ani și 9 luni: timp de 9 luni a fost director adjunct la Agenția Teritorială a CNAM, iar restul anilor a activat ca și șef de secție în spitale din Yemen și Angola, țări din Africa, foarte sărace.

În ceea ce privește antecedentele penale, Ministerul Sănătății susține că în cazierul juridic prezentat și emis pe 15 decembrie, nu se menționează despre antecedente penale. Totuși, informația ar urma să fie verificată din nou.

Articolul complet îl puteți citi AICI

De notat că Vladimir Popovici a fost numit director interimar la Spitalul Raional Ungheni printr-o dispoziție a președintelui raionului Ungheni, Ghenadi Mitriuc, după ce Andrei Alexeev a fost demis prin decizia Consiliului Raional, votată într-o ședință extraordinară de consilierii Partidului Socialiștilor, Partidului Democrat, Platformei DA. În acea decizie se recomanda ca în funcția de director interimar să fie numit Vladimir Popovici.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *