Promoție de Crăciun de la SMART CREDIT

De 10 ani O.C.N. ,,SMART CREDIT,, S.R.L este mai aproape de clienții săi; de 10 ani compania le oferă produse creditare optime pentru o viață mai bună; de 10 ani echipa SMART CREDIT aduce bunăstarea și echilibrul financiar în familiile clienților!

Aceste oportunități sunt prezente în gama variată de produse creditare pentru toate categoriile de clienți: persoane fizice, persoane juridice, întreprinzători de patentă, gospodării țărănești, etc., având posibilitatea de a-și dezvolta afacerea, de a beneficia de finanțare pentru un viitor acasă, de a investi în propriile vise!

Astfel, fiind un partener de încredere, compania vine, regulat, cu noi condiții speciale, cu oferte avantajoase și promoții pentru clienți. Una din ele este pentru creditele cu destinație business și agricultură: primele 3 luni – dobânda 0%! Tot pentru segmentul dat, a fost majorat termenul de completare a mijloacelor circulante, până la 36 luni, iar graficul de rambursare a creditelor este unul individual, pentru fiecare client în parte, luându-se în calcul particularitățile veniturilor afacerilor propriu-zise.

Și dacă tot suntem în ajunul sărbătorilor de iarnă, compania SMART CREDIT vine cu promoția de Crăciun, care oferă reducere 1% (p.p) pentru toți clienții care vor beneficia de credite, cu diverse destinații, pâna la 31.01.2021. Iar loialitatea clienților (clienți repetați), va fi încurajată de o reducere de 2% (p.p) la creditele cu destinație de consum. Tot în cadrul promoției date, clienții vor primi diverse cadouri: măști de protecție, calendare, pungi cu logo-ul – SMART CREDIT!

Este evident faptul, că toate aceste oferte, produse creditere, nu ar fi posibile fără sprijinul financiar acordat de către partenerii, de talie internațională, ai companiei. Astfel, în urma conlucrării cu ei, din an în an, partenerii capătă o încredere deosebită față de O.C.N. ,,SMART CREDIT” S.R.L și asta se dovedește prin aportul financiar primit. Astfel, a fost aprobată extinderea liniei de credit KIVA (S.U.A) până la 600 000 USD (de menționat faptul că limita inițială a constituit 50 000 USD); Fundația Grameen Credit Agricole a aprobat un nou credit de 500 000 Euro, iar CoopEst (Belgia)  și-a mărit aportul financiar până la 150 000 Euro. La fel suntem susținuți financiar și de partenerul internațional Oikocredit (Olanda), precum și de partenerul autohton B.C. ,,Modova-Agroindbank” S.A., fapt pentru care le suntem recunoscători și apreciem susținerea dată.

Fiind o companie cu statut social-responsabil, SMART CREDIT ofera diverse posibilități de informare și aplicare pentru cererile și ofertele de creditare. Astfel, pe pagina web a companiei (www. credit.smartcredit.md, tel: +373-236-2-35-50), care este sistematic actualizată, clienții au posibilitatea sa adreseze orice întrebare, ce ține de produsele creditare, la care vor primi răspunsuri prompte, clare, desfășurate. Tot pe pagina web, orice client poate aplica cerere de credit on-line (www. credit.smartcredit.md), în urma careia va fi contactat de unul din experții de credite, care va informa clientul despre cererea solicitată și oferta propusă. Totodată, în legătură cu situația pandemică creată în țară de COVID 19, compania propune clienților săi, curenți, mai multe oferte de achitare a creditelor și anume: myRUNPAY, BPAY, OPLATA.MD, MAIB, precum și caseriile din cadrul sucursalelor companiei.

Drept argument pentru toate particularitățile și avantajele O.C.N. ,,SMART CREDIT” S.R.L, care o fac competitivă pe piața financiară, vine medalia de aur câștigată în cadrul concursului național NOTORIUM TRADEMARK AWARDS, concursul mărcilor comerciale recunoscute de public, prin voting securizat şi transparent, în regim online. Cu acest prilej, mulțumim clienților care cred în modelul de afacere de succes al companiei „SMART CREDIT” și în echipa sa de profesioniști.

Vă așteptăm, cu drag, și în sucursalele companiei din Ungheni, Cahul, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Rîșcani și Chișinau https://smartcredit.md/contacte/

  • Ungheni, str. Natională 10, telefon 0 673 51 715;
  • Ungheni, str. Crestiuc, telefon 0 677 49 792;
  • Călărași, str. Mihai Eminescu 28, 0 677 043 61;
  • Chișinău, bd. Iurie Gagarin 1, 0 677 04 343;
  • Cimișlia, str. Barbu Lăutaru 1/2, 0 677 00 646;
  • Căușeni, str. Stefan cel Mare 1 / C, 0 621 47 692;
  • Rîșcani, str. Independentei 13, 0 676 44 677,
  • Cahul, str. Prospectul Republicii 20/11, 0 677 22 522.Detalii despre OCN „SmartCredit” SRL puteți afla la:
  • Call-center: 0 22 20 20 20
  • WEB: www.credit.smartcredit.md
  • E-mail: office@smartcredit.md
  • Facebook: https://www.facebook.com/SMARTCREDITs

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *