Concurs pentru funcția de director al Spitalului Raional Ungheni. Ce spune actualul director, Andrei Alexeev

Mandatul actualului director al Spitalului Raional Ungheni, Andrei Alexeev, se apropie de final, astfel că Ministerul Sănătății a anunțat concurs pentru funcția ce va deveni, în scurt timp, vacantă.  

Contactat de către Sănătate.info, Andrei Alexeev a declarat că va depune și de data aceasta dosarul la concurs, pentru un nou mandat.

De notat că Andrei Alexeev are o carieră de peste 30 de ani în medicină. Locul său de muncă a fost totdeauna la Spitalul Raional Ungheni, unde a lucrat, mai întâi, chirurg, apoi șef al secției chirurgie, vicedirector al instituției și, în ultimii cinci ani – director.

În anul 2019, a fost decorat cu Ordinul „Gloria Muncii”.

În ultimii cinci ani, Spitalul Raional Ungheni s-a aflat în top 5 spitale raionale cu cel mai înalt scor al performanței activității lorPentru activitatea din 2019, instituția s-a situat pe prima poziție în acest top.

Pe de altă parte, Andrei Alexeev a avut parte și de scandaluri interne, când lucrători medicali din instituție s-au plâns că „lucrează într-un mediu terorizant și că managerul ar da afară angajați care nu sunt pe placul lui, având în același timp favoriți și protejați”.

Doritorii de a accede în funcția de director al Spitalului Raional Ungheni pot depune actele online până la 16 decembrie.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *