A fost dat startul unei campanii destinate copiilor comunei Măcărești. Vrei să faci un copil fericit? Vezi ce poți face

Consiliul Local al Tinerilor din Măcărești, raionul Ungheni, susținuți de primăria locală, împreună cu diaspora Paris și Consiliul Elevilor din Liceul „Elada”, organizează o nouă campanie cu genericul: „Cadoul din cutia de pantofi”.

„Am decis și anul acesta, ca și în anii precedenți, să organizăm Campania de sensibilizare pentru copiii din satele Măcărești și Frăsinești, pentru care ziua de Crăciun este o zi rece de iarnă, fără brad, fără cadouri sau Moș Crăciun”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a Consiliului Local al Tinerilor din Măcărești.

Tinerii măcăreșeteni își îndeamnă consătetenii, oriunde s-ar afla, să participe la această campanie, pentru a readuce împreună zâmbetul pe fața unui număr cât mai mare de copii.

E simplu, potrivit lor. E nevoie doar de o cutie de pantofi, care să fie împachetată în hârtie colorată. În acea cutie, fiecare poate pune orice dorește pentru un copil: jucării, dulciuri, produse de igienă, îmbrăcăminte, cărți, rechizite școlare. Doritorii pot lăsa chiar și un mesaj. Important e ca pe orice cutie să fie lipită o foaie, pe care să fie specificate genul și vârsta copilului.

Cutiile pot fi aduse și la Primăria Măcărești, și la Liceul Teoretic „Elada”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *