VIDEO. În contextul Zilei Naționale a Tineretului. Viceprimarul de Ungheni, Dionisie Ternovschi: „Nu vă fie lene să ieșiți la vot. Este vorba de soarta voastră”

Într-o postare video pe facebook, viceprimarul de Ungheni, Dionisie Ternovschi, face un îndemn către cetățeni și, în mod special, către tineri să se implice.

Dânsul explică de ce anumte tinerii trebuie să fie mai activi și să meargă la vot pe 15 noiembrie, în turul doi al alegerilor prezidențiale:  ”Este important să iasă tinerii, pentru că sunt mai informați, majoritatea știu care este adevărul. Avem nevoie ca alegerea tinerilor să fie una inspirată, canalizată spre un viitor mai bun”.

Viceprimarul a făcut și o constatare: „Tinerii cu vârsta între 18 și 25 de ani se implică foarte puțin în viața socială. Este o problemă, mai ales că deseori auzim cum tinerii au anumite pretenții față de viața lor, față de ceea ce se întâmplă în societate, față de lucrurile care se întâmplă în politică”. Dânsul și-a exprimat regretul pentru lipsa de activism al tinerilor în turul unu al alegerilor prezidențiale.

„Stimați tineri, să nu vă fie lene să ieșiți la vot. Este vorba de soarta voastră. De ceea ce se va întâmpla peste cinci ani depinde votul vostru de peste câteva zile”, a făcut un apel către tineri Dionisie Ternovschi, subliniind, totodată că votul fiecăruia contează și că s-ar putea ca, după aceste alegeri, unora să le pară rău că nu s-au implicat.

În final, dânsul a menționat: „Ziua Națională a Tineretului o marcăm prin ieșirea la vot”.

De notat că, în Republica Moldova,  Ziua Națională a Tineretului este marcată pe 10 noiembrie.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *