Premii pentru două echipe de tineri din Ungheni, de Ziua Internațională a Tineretului

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a premiat cei mai merituoși tineri, lucrători de tineret și Centre de tineret. Acest lucru s-a făcut cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, care se sărbătorește în a doua duminică a lunii noiembrie. Pe 8 noiembrie s-a desfășurat și Gala Premiilor Tineret, ediția 2020.

Astfel, cu premii s-au ales două echipe din Ungheni. Este vorba de Centrul Raional de Tineret Ungheni care a fost nominalizată la categoria – Centrul de Tineret al anului 2020 și Asociația Obștească ,,Camera Tinerilor Antreprenori – JCI Ungheni”, la categoria ”Primii Pași”.

De subliniat că JCI a implementat un proiect „Acțiuni de advocacy pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități locomotorii din orașul Ungheni”, care a avut ca scop creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități locomotorii din orașul Ungheni, reducerea excluziunii sociale și a discriminării pe bază de handicap, răspândirea valorilor democratice și dezvoltarea unei societăți deschise.

”Acest premiu este recunoașterea și aprecierea publică a eforturilor depuse, rezultatelor atinse și ambițiilor creionate timp de trei ani”, ne spune și Alina Butnaru director interimar al Centrului RIONAL DE Tineret, după care a mai adăugat: ”Desigur că fără suport nu am fi reușit. Dar mult mai importantă este vocația și dedicația echipei de la Centru, accentul pus pe tineri, pe obiectivul de dezvoltare personală a acestora, îmbinate cu plăcerea de a lucra împreună și pentru tinerii din Ungheni”.

Remarcăm că laureații au primit și cîte un premiu bănesc.

NOTĂ: Evenimentul are drept scop sporirea prestigiului activității în cadrul sectorului de tineret, stimularea activității creative, promovarea experienței avansate şi inovatoare, precum și motivarea resurselor umane din sectorul de tineret pentru autoformare şi dezvoltare.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *