Când vor fi aprinse luminițele pe pomul de Crăciun din Ungheni

Foto: Facebook.com/Primăria municipiului Ungheni, imagine simbol

Pe Piața Independenței din centrul orașului Ungheni a fost instalat, în premieră, un pom de Crăciun sintetic. Potrivit Primăriei Ungheni, înălțimea acestuia este de 12 metri și a costat circa 250 mii de lei, fiind achiziționat din banii planificați în buget pentru organizarea Zilelor orașului Ungheni, care nu a fost posibilă din cauza pandemiei

Pentru prima dată, luminițele vor fi aprinse pe 1 decembrie. Până anul trecut, luminițele erau aprinse în ajunul Crăciunului pe stil nou, la 24 decembrie. Primăria anunță pe pagina sa de facebook că nu va fi organizat nici un eveniment oficial de aprindere a luminițelor.

”Din cauza pandemiei de COVID-19, cu părere de rău, sărbătorile de iarnă vor fi foarte sărace în evenimente. Luminițele vor apărea pe brad, în fiecare seară, odată cu iluminatul stradal”, se arată în comunicatul administrației publice locale.

Totodată, Primăria a făcut un apel către ungheneni să nu deterioreze pomul de Crăciun, să aibă  grijă de copii ca să nu tragă globurile și luminițele de pe brad.
”Este pentru prima dată, când nu a fost instalat un gard de protecție în jurul bradului, în speranța că putem demonstra cu toții un comportament civilizat și că putem păstra lucrurile frumoase din Ungheni”, se mai spune în apel.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *