UE/GIZ. VIDEO / A fost realizat un clip cu genericul ”Fii eficient! Consumă inteligent!”. Produsul e sută la sută unghenean

O secvență de la filmări
O secvență de la filmări

AO „Expresul” a realizat un clip video cu genericul: „Fii eficient! Consumă inteligent”, prin care-și dorește să sesnsibilizeze populația privind necesitatea economisirii energiei electrice.
”Prin reducerea consumului de energie, putem contribui la propriul confort, dar și la bunăstarea colectivă”, a menționat președinta Asociației, Lucia Bacalu.
Clipul a fost realizat, grație proiectului „Fiecare poate contribui la economisirea resurselor naturale și la îmbunătățirea mediului”, implementat din bani europeni.
Subiectul e simplu: un cuplu descoperă că cheltuie foarte mult pentru energia electrică. Ce-i de făcut? Ei au găsit soluția!
În clip s-au filmat doi oameni din cultura Ungheniului: Tatiana Babin și Alexandru Galiț, ambii absolvenți ai facultății de regie și actorie.
Regia și montajul a fost realizat de o tânără din Ungheni, Livia Covaliov.
”Clipul durează doar 90 de secunde, dar are un mesaj clar, care, sperăm, să ajungă la oameni” , a mai spus Lucia Bacalu.
Iar mai jos, vă invităm să vizionați și un clip video la tema: Fii eficient! Consumă inteligent!

AO”Expresul”este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul „Fiecare poate contribui la economisirea resurselor naturale și la îmbunătățirea mediului” în raionul Ungheni.
Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).
Conținutul articolului (clipului video) aparține autorului și nu reflectă neapărat viziunea UE sau GIZ.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *