La Ungheni va fi construit primul parc de skateboard din afara Chișinăului. Lucrările au început deja

În Parcul „Micul Cluj” au început lucrările de construcție a unui parc de skateboard (skatepark) modern, conform standardelor existente la momentul de față, anunță Primăria municipiului Ungheni.
Pe un teren de circa 800 de metri pătrați vor fi amenajate și construite toate elementele necesare unui skatepark, astfel ca aici să aibă posibilitatea să se antreneze și să participle la diverse competiții, inclusiv naționale, atât începătorii, cât și persoanele cu experiență în skateboarding.
De notat că la proiectarea acestui teren s-a ținut cont și de propunerile Asociației de skateboarding din Moldova, iar construcția se datorează numeroaselor solicitări din partea unghenenilor.
Lucrările de construcție sunt executate de către SRL „Javelin”. Vor fi investiți, per total, 1 milion 377 de mii de lei.
Banii sunt oferiți de către autoritățile din Cluj-Napoca, în cadrul etapei a V-a a Proiectului „Reabilitarea Parcului Central din municipiul Ungheni”.  Reamintim că, acum patru ani, a fost semnat, de către primarii Alexandru Ambros și Emil Boc, un Acord de înfrățire între cele două municipii.
Grație ajutorului oferit de către Cluj-Napoca, în Parcul Central din Ungheni, numit în vara anului curent ”Micul Cluj”, a fost construit anterior „Orășelul copiilor”, apoi Teatrul de vară, au fost amenajate alei, inclusiv aleea centrală. Au fost amenajate și două terenuri de sport.
Finalizarea construcției skatepark-ului se planifică pentru luna noiembrie.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *