Amfiteatrul din Călărași este gata. Iată cum arată

Pe 20 octombrie, comisia de recepție a acceptat recepția la terminarea lucrărilor de construcție a amfiteatrului (Estrada de vară), situat pe strada Mihai Eminescu din orașul Călărași.

Foto: adrcentru.md

Urmează, în scurt timp, verificarea volumelor de lucrări şi organizarea recepţiei finale pentru acest obiectiv, anunță adrcentru.md.
Construcția amfiteatrului, dar și a unui veceu public, face parte din proiectul „Valorificarea  potențialului  turistic  al Regiunii Centru a Republicii Moldova, raioanele  Strășeni, Călărași, Nisporeni și Ungheni”.
Pentru realizarea acestor lucrări au fost alocați, din Fondul Național de Dezvoltare Regională, circa 8.2 milioane de lei.
Amfiteatrul este prevăzut pentru 680 de locuri.
În cadrul aceluiași proiect au fost realizate mai multe obiective din raionul Străşeni, Călăraşi şi Nisporeni. Astfel, au fost amenajate 2 popasuri turistice cu infrastructură conexă de utilitate publică, localizate în Țigănești, raionul Strășeni și Iurceni, raionul Nisporeni. De asemenea, în orașul Călărași, a fost reamenajat Parcul „Aleea Clasicilor”, au fost desfășurate lucrări de renovare a Muzeului de Istorie și Etnografie a or. Călărași.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *