FOTO / Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni s-au alăturat Campaniei "Când inima cere, donăm o tonă de putere"

Sursa foto: Facebook. Poliția Republicii Moldova

40 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni, s-au alăturat Campaniei „Când inima cere, donăm o tonă de putere”. Astfel, azi, 30 septembrie, și-au adus aportul la completarea rezervei de sânge.
”Prin mobilizarea noastră masivă dorim să sensibilizăm cât mai multe persoane să ne susțină și să doneze sânge – atât de vital sistemului medical și în special pacienților, a căror viață capătă continuitate datorită hemotransfuziei”, se arată pe pagina de Facebook a Poliției.
De subliniat că, în contextul marcării Zilei Mondiale a Inimii, care s-a marcat pe 29 septembrie, Inspectoratul General al Poliției a dat startul Campaniei „Când inima cere, donăm o tonă de putere”.
Campania are scopul nobil de a ajuta și forma o legătură directă cu societatea, contribuind, prin donarea de sânge, la salvarea de vieți omenești.
„Ne propunem să venim cu o donație masivă de sânge și plasmă, care este vitală tratamentului persoanelor grav bolnave, inclusiv de COVID-19. Ne-am stabilit o țintă fără precedent, o țintă demnă doar de o familie atât de numeroasă și puternică cum suntem noi POLIȚIA. Vrem să donăm O TONĂ de sânge în termen de o lună. Am făcut și un calcul prealabil și am identificat că, pentru a atinge scopul nobil avem necesitatea de aproximativ 2500 de donatori. E inițiativa noastră, e o provocare pe care o pornește Poliția și vrem să o realizăm ca adevărați ofițeri ai neamului, astfel mizăm esențial pe implicarea masivă a angajaților Poliției, a familiilor, prietenilor și apropiaților acestora”, a declarat șeful Poliției, Sergiu Paiu.
Campania este organizată cu suportul Centrului Naţional de Transfuzie a Sîngelui.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *