Eveniment de înmânare a certificatelor de grant pentru organizațiile beneficiare ale Programului de Granturi Locale al UE, Media și Comunicare. Printre organizațiile beneficiare – AO ”Expresul” din Ungheni și ASCED din Călărași

Programul de Granturi Locale al UE (PGL), Media şi Comunicare, implementat în cadrul proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” invită reprezentanții societății civile, ai Agenţiilor de Dezvoltare Regională, mass-media, jurnaliști și alte persoane interesate la evenimentul de înmânare a certificatelor de grant pentru organizațiile beneficiare ale PGL, Media și Comunicare.
Evenimentul organizat de Asociațai Presei Independente (API) va avea loc în format on-line la 11 septembrie 2020, ora 10.00 și va putea fi urmărit live pe Privesc.eu și pe paginile oficiale de Facebook ale Asociației Presei Independente și Privesc.eu.
Invitaţi speciali ai evenimentului vor fi reprezentanţii Delegaţiei UE şi GIZ Moldova.
Certificatele de grant urmează să fie primite de 14 organizații neguvernamentale beneficiare ale PGL, Media și Comunicare, printre care: AO Expresul din Ungheni și AO Asociația Comunitară pentru Educație și Dezvoltare ASCED din Călărași.
Lista integrală a organizațiilor beneficiare o puteți vedea aici: http://api.md/news/view/ro-eveniment-de-inmanare-a-certificatelor-de-grant-pentru-organizatiile-beneficiare-ale-programului-de-granturi-locale-al-ue-media-si-comunicare-2297?fbclid=IwAR3wEcFbz76Jg2_N-UwaATpmG03nbY5xtB_sVITS57_0z-6Tmz_uQRMhfV8
Ziarul ”Expresul” și site-ul Expresul.md sunt partenerii celor două organizații neguvernamentale și vor desfășura  activități de informare și promovare în domeniul serviciilor publice și a protecției mediului.
Reamintim că AO ”Expresul” va implementa Proiectul „Fiecare poate contribui la economisirea resurselor naturale și la îmbunătățirea mediului”, iar ASCED – ”Sunt tânăr – deci mă implic”.
Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin al Uniunii Europene (UE), acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *