Știți ce zi e azi? Află!

11 august – Ziua Internațională a Fiului și Fiicei
Ziua Internațională a Fiului și Fiicei aduce părinții și copiii împreună pentru un timp de calitate. În această zi, anunțați-vă copiii că sunteți bucuroși că fac parte din viața voastră.
În timp ce ascultați evenimentele din ziua lor, împărtășiți povești de familie. Aflați despre speranțele și visele lor. Aflați ce îi inspiră. Învață-i ceva nou. Bucurați-vă de fiecare zi pe care o aveți alături de ei și petreceți cât mai mult timp împreună.
Deși originile Zilei Fiului și a Fiicei sunt necunoscute, aceasta este sărbătorită pe scară largă în întreaga lume, pur și simplu, prin faptul că părinții petrec timp cu copiii lor și le reamintesc cât de speciali sunt pentru ei. Cel mai bun cadou de oferit de Ziua Fiului și a Fiicei este darul timpului.
Este de remarcat faptul că au existat câteva înregistrări despre Ziua Fiului și a Fiicelor în istorie. De exemplu, prima observare a acestei zile poate fi datată din 11 august 1988. Este menționată într-un articol din Nanaimo Daily News, care este un ziar pentru regiunea Columbia Britanică din Canada. Cu toate acestea, dacă săpați mai adânc, veți constata că au existat referințe la această dată chiar mai devreme în istorie. De exemplu, în Gazeta de presă St Joseph, această dată a fost menționată la 20 august 1944.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *