Reportaj FOTO / Velotur prin țară. De la nord la sud

 

Startul turului cu bicicleta a fost dat ieri, 3 august. Acesta are și un slogan – „A vedea Imposibilul”. Organizatorii și sponsorii veloturului sunt Corpul Armata Salvării din Moldova.
Reamintim că zece bicicliști cu vârste cuprinse între 16 și 45 ani au de parcurs peste 500 de kilometri prin Republica Moldova. Ei intenționează să termine întregul traseu în patru zile.
Potrivit Eugeniei Roman, ofițer al Corpului Armata Salvării Ungheni, de-a lungul traseului bicicliștii se confruntă cu mai multe sarcini, chiar și probleme, iar la finalul zilei aceștia fac popas și înnoptează în corturi. Iar locul unde aceștia fac popasul, mai întâi îl curăță de gunoaiele aruncate peste tot, apoi își instalează corturile.
Totodată dânsa a mai accentuat că rezultatul spre care se tinde este de a arăta publicului larg că se poate de promovat un alt stil de viață, altfel decât cel obișnuit.
De asemenea, o mașină de escortă îi însoțește transportându-le tot ceea ce au nevoie, inclusiv corturi, provizii, piese pentru biciclete.
Punctul de pornire a fost din orașul Edineț, iar în patru zile aceștia preconizează a ajunge în orașul Cahul.
De menționat că scopul acestui eveniment special este de a face Armata Salvării un pic mai renumită, astfel încât cei care au nevoie de ajutor să poată să se alăture.
Întregul traseu este planificat a ajunge anume prin așezări unde există Corpuri ale Armatei Salvării.








 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *