Bucurie mare pentru un bărbat, veteran al războiului din Afganistan

Foto: crungheni.md

Bucurie mare pentru Mihail Listru din Ungheni. Chiar în primele ore ale dimineții din 29 iulie, dânsul a primit în dar un scaun rulant. Acesta a fost donat de către vicepreședintelui raionului Ungheni, Vasile Lupu, care este inițiatorul acțiunii, în complicitate cu ”Armata Salvării” din Ungheni.

Foto: crungheni.md

„În urma discuțiilor purtate cu familia Listru, am hotărât să fac un pas către echipa ”Armata Salvării”, pe care îi considerăm niște oameni buni, cu inimă mare care sprijină mereu cetățenii pentru a ne ajuta”, povestește Vasile Lupu, care este și președintele Uniunii Veteranilor de război din Afganistan.
Putrând discuții, ulterior au găsit și donatorul, scaunul rulant fiind donat de către Asociația ”Ajutor pentru Europa” din Danemarca.
Astfel, Mihail Listru, dintre veteranii din războiul din Afganistan s-a ales cu un scaun rulant electric, în valoare de trei mii de euro. Potrivit lui, cu ajutorul acestuia va putea să se deplaseze mult mai ușor. De subliniat că bărbatul a rămas fără picioare acum 11 ani, în urma unui accident rutier, iar soția a fost cea care l-a ajutat în permanență. ”Până acum m-am deplasat cu un suport de echilibrare dar, doar primprejurul casei, astăzi însă, într-un sfârșit, am văzut cu proprii mei ochi un adevărat scaun rulant, cu ajutorul căruia voi putea să mă deplasez la magazin, sau la plimbare”, a subliniat Mihail Listru.
”Vă mulțumim că ne-ați oferit ocazia de a ajuta, împreună putem să schimbăm vieți și să aducem bucurii. Te simți fericit atunci când poți oferi măcar un strop de bucurie celui ce este în necaz”, a menționat Eugenia Roman, ofițerul Corpului ”Armata Salvării”, după care a mai adăugat: ”Ne bucurăm atunci când putem să facem un bine și dacă vom aduna mână de la mână, vom crea mai multe și vom și izbuti. Astfel greutățile devin mai ușoare și doar împreună orice problemă poate fi rezolvată”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *