Vezi cine este doctorul căruia unghenenii i-au spus ”Mulțumesc Doctore!”

Lucia Bulgaru

Medicul internist Lucia Bulgaru, care este și șefa Secției boli cornice la Spitalul raional Ungheni și-a primit premiul bine meritat. Ea a fost aleasă ”Cel mai apreciat doctor” al anului 2020 de către internauți. Ea a fost doctorul căruia, unghenenii au decis să-i spună ”Mulțumesc Doctore!” în mod online.

Azi, 9 iulie, Lucia Bulgaru și-a primit trofeul, dar și diploma care i-a fost acordată pentru recunoștință și apreciere pentru munca pe care o depune zi de zi. ”Nu am alergat niciodată după premii, dar sunt mulțumită că munca mea de 28 de ani ca medic este aperciatî de pacienți”, ne-a spus dânsa.

Am întrebat-o pentru ce crede că a fost votată: Pentru atitudine sau pentru profesionalism? ”Cred că pentru ambele”, a răspuns doctorul.

Reamintim că Platforma Spitale.md a dat startul campaniei „Mulțumesc, Doctore!”, ediția a 3-a, în care oricine a a avut ocazia să-i spună mulțumesc doctorului pe care îl apreciază cel mai mult. Cea de-a treia ediție a Campaniei „Mulțumesc, Doctore” și-a propus drept scop să aducă pacienții mai aproape de medici și invers.  În cadrul Campaniei de anul acesta, care s-a petrecut în perioada 18 mai -18 iunie 2020, au fost nominalizați 387 de doctori de către 1.059 de pacienți.

Campania „Mulțumesc, Doctore!” este parte a proiectului „Monitorul Sănătăţii pentru o bună guvernare în RM”, aplicat de Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS), cu suportul financiar al Fundației Soros-Moldova/programul Sănătate Publică”


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *